Transa Next Level

0 Comments

 

 

Transa „Next Level” a fost creată pentru a-ți permite să te programezi mental, în așa fel încât să obții mai mult de la viață.

Programarea Neuro-Lingvistică ne spune că avem la dispoziție resurse nelimitate și așa și este, singura limită este dată de mintea noastră.

Drumul în viață seamănă cu un traseu pe care avem nevoie să-l străbatem noaptea cu mașina. În drumul nostru, viziunea ne este limitată de distanța la care pot lumina farurile prin bezna nopții sau de meandrele drumului. Chiar dacă farurile noastre străbat mult în întuneric, un viraj brusc ne poate limita flagrant perspectiva. La fel este și în viață, obiectivele noastre, la un moment dat,  sunt definite de viziunea pe care o avem asupra vieții. Pe măsură ce reușim să ne atingem obiectivele, se dechid noi perspective, iar aceste perspective ne permit să ne remodelăm viața. Și așa mai departe, pas cu pas, nivel după nivel…

Astfel, fie că dorești să dezvolți performanțele tale școlare, capacitatea de a face față la efort sau stress sau pur și simplu dorești să-ți atingi mai ușor obiectivele în viață, acest instrument numit „Next Level” va fi un bun companion pe parcursul întregii tale evoluții, iar din fericire, evoluția umană, în planul fizic, se încheie doar în clipa în care se încheie viața însăși.

În viață diferența reală între indivizi nu este dată de nivelul studiilor, vârstă sau poziția socială, ci de felul în care își folosesc mintea și de instrumentele pe care le au în acest sens. Transa hipnotică este una dintre cele mai rapide și eficiente metode de programare, reprogramare și proiectare a unei viziuni sănătoase și eficiente asupra realității. Iar acum, pentru că știi deja acest lucru, cunoști faptul că cea mai bună investiție pe care o poate face un om este în sine însuși, fiindcă, indiferent de contextul istoric, socio-politic sau de altă natură, chiar și în rugăciunea către divinitate, întâi ai nevoie să te poți baza pe tine ca să știi ce să ceri și cum să ceri și uite așa, trece viața la nivelul următor.

Cu deosebit respect,

Tudor Borza