O problemă de ornitologie.

0 Comments

În ultimul timp, primesc din ce în ce mai multe cereri de prietenie da la diverse persoane. Deoarece, te miri cine te caută pentru ședințe de terapie sau pentru a învăța hipnoza, ori alte aplicații ale acesteia, aprob cererea în majporitatea cazurilor. Excepție fac situațiile profilelor care se vede clar că sunt false.

O parte dintre cereri vin dintr-o zonă interesantă a populației reprezentată de domnișoare care arată bine (de la 8 în sus, pentru un clasament de la 1 la 10) și care sunt prietene cu cel puțin 5 dintre prietenii mei, în general, oameni pe care-i consider serioși. Ce se întâmplă însă, la cel mult 24 de ore după accept: persoanele respective mă contactează într-un mod care denotă bun simț, ai spune. De obicei unui mesaj de salut este normal să-i răspunzi, din respect pentru umanitate. După ce se trece de o serie de trei sau patru mesaje, din partea formală, pe care majoritatea discuțiilor o au la început, mă trezesc cu un apel video de la persoana respectivă, iar aici apare surpriza.

Poate v-ați gândit că persoana care mă apelează video nu este fata din poze… Culmea, este chiar ea, iar după alte două sau 3 replici, între care una este ceva de genul: ˇîți place sexul?ˇ până să răspund, observ că pe displayul telefonului mi-au crescut sânii goi pe care și-i arată cu nonșalanță domnișoara, spunându-mi să-i arăt și eu Cucul sau Cocoșelul. Le-am explicat fiecăreia, după care le-am dat block, că eu nu am animale de casă, iar conversația noastră ridică o problemă de natură ˇornitologicăˇ, pe care, eu sunt complet dezinteresat să o abordez cu ele.

Fraților, cred că nu există persoană care să nu aprecieze când i se oferă afecțiune, iubire, sex, dar chiar și aici să ajungem să ne digitalizăm? Sunt hipnoterapeut și trainer NLP, știu că un creier uman nu poate face diferența dintre: real, virtual, simbolic și imaginar, dar mi se pare destul de trist dacă începem să folosim efectele virtualului pentru a obține ceva real, la acest nivel al existenței. Este ca și cum am aplica principiile medicinei alopate, din zilele noastre, care preferă să înfunde oamenii de medicamente tratând simptomele și nu cauzele.În momentul în care facem asta la nivel de emoție, de sentiment, dispare contactul cu realitatea treptat, treptat, iar într-o bună zi nu vom mai ști dacă ceea ce am trăit a fost real sau digital.

Unde credeți că va duce acest gen de comportament uman? Vă rog să evitați să catalogați aceste fete, care n-ar fi apărut, la fel ca și cele de pe centură, dacă nu ar fi existat o nevoie pe piață, nevoie, pe care ele o acoperă, bănuiesc, atâta timp cât fac asta. Bărbatul este de vină pentru că femeia practică prostituția. Iar pentru a rămâne în tonul ˇornitologicˇ al discuției, dacă posesorii de cocoș ar avea mai multă demnitate păsăricile s-ar modela după aceasta, pentru că este lucrul pe care știu să-l facă cel mai bine: să se adapteze, să se modeleze.

Mă interesează păreri sincere, fără a jigni ființa umană și așa specia aceasta, a oamenilor, singura ce reușește să se declare superioară și rațională, dar care, este unica incapabilă să trăiască cu adevărat ecologic, se pare că își dorește autodistrugerea, dacă analizăm obiectiv comportamentele.

Zâmbind cu speranță,

al dumneavoastră: Tudor Borza

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *