Cât spunem penis în loc de pulă și fund în loc de cur va fi rău în România!

0 Comments

Până când sau de ce este mai rău la noi decât în altă parte? Cred că este una dintre întrebările la care m-am săturat să răspund în particular.

Pe scurt atâta timp cât nația asta va manifesta comportamente de slugă, va fi imposibil să funcționeze ecologic.

Și acum să intrăm în partea dureroasă!

Ați auzit expresia? „Fiți atenți la gândurile voastre, pentru că ele vor deveni cuvintele voastre! Fiți atenți la cuvintele voastre, pentru că ele vor deveni faptele voastre!”

Ei, dragii mei, de aici ni se trage toată boala! Degeaba încerca regretatul Acad. Alexandru Graur să ne învețe să spunem CUR în loc de FUND, pentru că, spunea el, omul are cur, iar oala are fund! Mentalitatea de slugă este cea mai periculoasă într-un popor. Mentalitatea de slugă te face să-i apreciezi pe cei care spun cuvinte frumoase și se exprimă aparent elevat. Da pe acest gen de oameni i-ați ales în funcții în ultimii 27 de ani, tot pe aceștia i-ați preferat și în perioada interbelică, iar când Carol al II-lea a încercat să facă ordine în țară instituind în 1940 primul serviciu secret democratic, adică înființat prin lege, supus controlului Curții de Conturi, cu un buget controlat, l-ați acuzat de dictatură! Americanii doar în 1980 au ajuns la acest nivel de transparență. La fel i-ați preferat pe niște politicieni precum Kogălniceanu & Co. când Cuza, înființând armata și poliția, a încercat să limiteze corupția și incompetența din aparatul de stat și a fost acuzat de dictatură. Nu degeaba Carol I după ce a ajuns în România i-a scris unui apropiat următoarele: „Românii ăștia sunt atât de proști încât sunt incapabili să se conducă singuri, dar nici nu sunt capabili să-i lase pe alții să-i conducă și să învețe de la ei.” Dar să lăsăm istoria, că doar este scrisă numai de către învingători…

Important este ce decidem să facem acum!

Atenție la cuvintele și gândurile voastre, le-am pus expre în această ordine, pentru că, vă este mai ușor să vă conștientizați cuvintele și aici este și problema. Un „neam de slugă” este înclinat să aprecieze cuvintele mai blânde, mai frumoase, mai calde. Pe când un om care dorește cu adevărat să evolueze va fi interesat de realitate.

Așa că, atâta timp cât vă plac oamenii care vă spun ceea ce vă place să auziți, va fi cumplit de rău în țara asta. Avem probleme majore în ce privește reprezentările amestecate pe care le generează cuvintele din limba română, prin simplul fapt că evităm să spunem lucrurilor pe nume. Deci, până când îi vom spune la pulă penis, iar la cur fund și așa mai departe veți continua să preferați, exact ca și o slugă, vorba frumoasă și veți continua să ignorați realitatea.

Așa că pe românește, mai dați-i în pizda mami lor de fandosiți și începeți să iubiți realitatea, spunându-i pe nume și fără a fi vulgari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *